Schaerer service prin LEIDA

Garantie 12 sau 24 de luni

LEIDA certified Schaerer Service partner coffee machinesLeida este partener certificat Schaerer si pentru activitatea de service a masinilor automate de cafea

Pentru asigurarea garantiei va rugam:

  • sa cititi si sa respectati toate indicatiile din manualul de utilizare si din certificatul de garantie ce insotesc masina achizitionata de dumneavoastra.
  • sa efectuati reviziile periodice prescrise pentru modelul dumneavoastra numai cu tehnicienii de service.

Schaerer service prin LEIDA

Service cu acoperire NATIONALA!

Cea mai puternica activitate de service din Europa pentru masinile de cafea profesionale

Tehnicienii de service LEIDA se vor deplasa oriunde aveti nevoie de ei. Pe intreg teritoriul national!
Tehnicienii de service LEIDA va vor asista de la instalarea masinii noi de cafea si intretinerea curenta pana la reconditionarea unui espressor mai vechi.

Tehnicienii de service asista masinile din teritoriul arondat fiecaruia dintre ei. Acestia sunt cu adevarat 100% specialisti in masinile de cafea profesionale comercializate de LEIDA si in plus cunosc cererile fiecarui client din arodarea lor.

Tehnicienii de service LEIDA isi vor stabili intalnirile cu fiecare client de comun acord cu acesta. Nu exista un centru de service care sa va ocupe nejustificat timpul, relatia clientului fiind direct cu tehnicianul de service . In weekend si sarbatori legale asiguram service numai de urgenta pe baza apelurilor dumneavoastra telefonice.

Dumneavostra si personalul dumneavostra veti fi instruiti de specialistii nostri astfel veti putea folosi in mod optim si eficient masinile de cafea, veti primi raspuns si sfaturi privind orice probleme legate de aceste masini de cafea. Impreuna vom regla aroma si calitatea cafelei preparate asa cum o doriti dumneavoastra.

Espressorul dumneavoastra este rapid pus in functiune de specialistii nostri, reglata cu ajutorul unui laptop prin intermediul unui software specializat. Toate datele dumneavoastra precum si toate setarile masinii dumneavostra vor fi arhivate electronic in baza noastra de date si pot fi regasite oricand cu usurinta.

Toti tehnicienii de service LEIDA sunt instruiti periodic in centrul nostru specializat. In acest mod ei sunt la zi cu cele mai noi informatii si cu cea mai inalta tehnologie si impartasesc experientele lor in intretinerea masinilor automate de cafea.


Schaerer service prin LEIDA

Sfatul nostru: un contract de intretinere LEIDA

Pentru asistenta sunati la: +40722318670

In primul rand, o intretinere regulata este indispensabila pentru a pastra constanta calitatea cafelei preparate si fiabilitatea masinii.
In al doilea rand, contractul de intretinere va permite sa planificati costurile pe baze fixe, prestabilite.

In plus beneficiati de EXTINDEREA GRATUITA A GARANTIEI LA 2 ANI (24 LUNI) daca incheiati un astfel de contract in momentul achizitionarii masinii de cafea(valabil numai in Romania).